Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Agressió feixista a un militant de Front Republicà a Badalona

Fachín es mostra indignat i assenyala com a "còmplices" els mitjans espanyols que no s'han fet ressò de la notícia però alhora lamenten que Vox no pugui aparèixer als debats: "Als nazis pantalles, a les víctimes silenci"

|

- Publicitat -

La coalició de Front Republicà ha denunciat una agressió feixista de dos individus al crit de “Viva España” acompanyat d’una salutació nazi a un voluntari a Badalona mentre feia campanya. Al seu torn, la formació rupturista ha emès un comunicat on explica com s’han produït els fets mentre el comitè de campanya de la ciutat “enganxava cartells” aquest dimarts al vespre. A més, afirmen que la persona agredida ha hagut de ser atesa a l’hospital. La coalició republicana anuncia que estudiaran accions legals contra els autors.

“A les 20 del vespre s’ha produït una agressió de tarannà feixista”. Així és com comença el comunicat emès a les xarxes socials per Front Republicà, la coalició entre Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates per denunciar els fets ocorreguts. El militant, amb un cop al nas i a les dents mentre estava participant en una enganxada de cartells del comitè de campanya de Badalona, ha hagut de ser atesa.

Publicitat

Per la seva banda, el candidat que encapçala la llista, Albano-Dante Fachín, es mostra indignat i assenyala com a “còmplices” els mitjans espanyols que no s’han fet ressò de la notícia però alhora lamenten que Vox no pugui aparèixer al debat d’Atresmedia: “Als nazis pantalles, a les víctimes silenci”, ha sentenciat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut