Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Verge assenyala la “hipocresia” i doble cara del PP

|

- Publicitat -

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, no ha dubtat a l’hora de denunciar i assenyalar la “hipocresia” del PP, així com la doble cara del partit, després que els populars anunciessin la seva última proposta en contra l’amnistia: dissoldre els partits o entitats que impulsin un referèndum d’autodeterminació.

Una proposta del PP que va arribar just després que ‘La Vanguardia’ revelés una reunió, fins ara oculta, entre els populars i Junts; una trobada que va produir-se el mes d’agost a petició del PP, i que havia de servir per a explorar les possibilitats d’un pacte de cara la constitució del Congrés dels Diputats, un acord que, tanmateix, no va arribar mai. La consellera ha assenyalat, precisament, que la proposta del PP d’il·legalitzar els partits independentistes xoca frontalment amb els actes que du a terme el partit, com ara reunir-se amb aquests mateixos partits.

Publicitat

Precisament, Verges ha criticat que els populars “il·legalitzarien els partits independentistes”, però després “els aniria a buscar” per a la investidura d’Alberto Núñez Feijóo. D’altra banda, davant la seva iniciativa, Verge també els ha recomanat que “vagin a Estrasburg” per veure “si és gaire coherent amb la Convenció Europea de Drets Humans”.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut