Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

El PP més antidemocràtic proposa dissoldre els partits i les entitats que impulsin un referèndum d’autodeterminació

Els populars advoquen per recuperar els delictes de "deslleialtat inconstitucional" per així "protegir l'Estat" del separatisme

|

- Publicitat -

Els populars han tret l’artilleria pesant i la seva mentalitat més antidemocràtica per tal de contraatacar la llei d’amnistia, la qual continua el seu tràmit parlamentari i, de fet, es debat aquesta tarda al Congrés dels Diputats. Davant la inevitable aprovació de la norma que ha de servir per a amnistiar tots els casos de repressió judicial relacionats amb l’1-O i el Procés, els populars han optat per refugiar-se en el Codi Penal.

El PP ha presentat una esmena a la totalitat de text alternatiu a la proposició de llei d’amnistia, i, a la vegada, ha anunciat que proposarà noves mesures per tal de perseguir i castigar les mentalitats independentistes i dissidents de l’Estat espanyol. Així, una de les propostes del PP passa per recuperar els delictes de “deslleialtat inconstitucional”, mesura que segons ells servirà per a “protegir l’estat d’aquells que el volen debilitar”, amb fets com el de l’1-O.

Publicitat

Concretament, el PP es proposa castigar qualsevol autoritat, càrrec públic i funcionari públic que promogui la inobservança de les lleis o l’incompliment de les resolucions judicials. A la vegada, també advoca per a tipificar les declaracions d’independència i els “referèndums o consultes il·legals”, així com per dissoldre els partits i les organitzacions o persones jurídiques que en proposin i impulsin un.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut