Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Vehí, després del cara a cara de Sánchez i Feijóo: “El PP i el PSOE no es diferencien en res”

L'anticapitalista també lamenta que "al Regne d'Espanya l'esquerra està incompareixent en aquesta campanya"

|

- Publicitat -

La cap de llista de la CUP a Girona a les eleccions del 23-J, Mireia Vehí, ha considerat que l’únic cara a cara televisat entre el president espanyol, Pedro Sánchez, i el candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, va ser “desastrós“. A ulls de la diputada al Congrés, va “quedar demostrat que el PP i el PSOE no es diferencien en res”, i el debat mateix va ser una mostra de “pur bipartidisme, caduc i retrògrad”.

Vehí també ha aprofitat per criticar que el president espanyol no va fer “cap proposta alternativa” al model dels populars, a la vegada que ha denunciat la dinàmica cap a la dreta de la política espanyola, la qual porta Sumar a “assemblar-se massa al PSOE“. L’anticapitalista lamenta que “al Regne d’Espanya l‘esquerra està incompareixent en aquesta campanya”, ha subratllat.

Publicitat

En aquest sentit, la candidata de la CUP ha assegurat que la candidatura que encapçala Yolanda Díaz es limita a fer “matisos” i “no ha fet cap proposta que sigui substancialment diferent de la del PSOE”.

Finalment, la candidata cupaire ha lamentat que Vox no hi era al debat, però “Abascal va estar més present que mai” perquè els dos líders van estar “parlant sistemàticament” del partit d’extrema dreta.

Et pot interessar  Illa es renta les mans en el 'cas Koldo': admet que va reunir-se una vegada amb Koldo García però afirma que el Ministeri no li va comprar res
Publicitat

Opinió

Minut a Minut