Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vehí alliçona Podemos per vendre fum amb la reforma laboral i parlar de “diàleg social”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP Mireia Vehí ha insistit aquest dimarts en el ‘no’ de la seva formació a la reforma laboral acordada entre el Gobierno i els agents socials perquè “reforça la debilitat de l’acomiadament” i “manté els convenis estatals per sobre els del sector”.

Vehí ha retret a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, que parli de ‘diàleg social’ mentre defensa que no es toqui ni una línia de l’acord pactat amb la patronal. “El diàleg pel diàleg no significa res i el que s’espera d’una ministra de Treball és que defensi els drets dels treballadors”, ha dit.

Publicitat

En aquest marc ha criticat durament Podemos. “Ens sorprèn, malgrat que es veia venir, el paper que està fent, que és preocupant” perquè “està fent perdre a l’esquerra el camp de batalla del que és possible”. “Què vol dir que si es toca la reforma laboral, la patronal s’enfadarà?” ha preguntat. Finalment, ha carregat contra la formació perquè “després de defensar durant anys la plurinacionalitat de l’Estat faci prevaldre els convenis estatals a la reforma laboral”.

Et pot interessar  Juvillà denuncia el "joc brut" del Tribunal Suprem, que l'impedeix presentar-se per la CUP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut