Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Van den Eynde se solidaritza amb Boye: “És l’objectiu d’una estratègia que pretén silenciar a molts”

L’advocat insta a defensar Boye per tal de “defensar-nos a tots”

Àlex Huguet 10/04/2021
Pla lateral de l'acte 'Lawfare: La judialització de la política" amb Chirstophe Marchand, Manuel Zelaya, Pernando Barrena, Carles Puigdemont, Diana Riba, Julen Arzuaga, Andreu Van den Eynde i Gonzalo Boye, el 19 de febrer del 2020

L’advocat de Junqueras i Romeva al judici farsa del procés independentista, Andreu Van Den Eynde, ha donat suport a l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, després de la persecució judicial que està patint per part de la justícia espanyola. Aquest divendres, Gonzalo Boye i 44 advocats més han presentat una querella contra la magistrada de l’Audiència Nacional, Maria Tardón, per la possible comissió d’un delicte d’encobriment d’assassinat que hauria portat a implicar l’advocat en una trama de blanqueig.

Per tot això, Van den Eynde ha assegurat en una piulada que “cada cop que ataquen al company Boye ens ataquen a tots”, alertant que “té la mala sort de ser l’objectiu d’una estratègia que pretén silenciar molts”. D’aquesta manera, l’advocat de Junqueras insta tots els advocats a defensar Gonzalo Boye, per tal de “defensar-nos a tots”.