Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Valls: “El separatisme provocarà un xoc brutal en habitatge a Barcelona si governa”

L'alcaldable acusa Colau de "signar" els desnonaments a la ciutat

|

- Publicitat -

L’habitatge a la ciutat de Barcelona està al punt de mira i tot apunta que marcarà bona part de l’agenda de la campanya electoral per als comicis municipals. L’alcaldable Manuel Valls, que bé ho sap, ja ha presentat aquest dimecres el seu Pla d’Habitatge: “Barcelona necessita el canvi que no pot oferir el populisme de Colau ni les tesis independentistes de Maragall”, ha sentenciat. A més, el candidat ha acusat l’alcaldessa de l’increment dels desnonaments a la ciutat: “Ha signat 32 desnonaments d’habitatge públic l’any 2017, una xifra rècord”, mentre que ha sentenciat que “si el separatisme governa es produirà un xoc brutal en habitatge”.

“Amb populisme i independentisme a l’Ajuntament no hi ha inversió privada, i sense això no hi ha habitatge assequible”, ha vaticinat Valls. El candidat unionista ha afirmat que l’àmbit de l’habitatge a la ciutat pateix “una inestabilitat” i ha repetit que encara es pot veure més augmentada si l’exprimer ministre no esdevé alcalde. Valls també ha assenyalat l’alcaldessa de “mentir” en la mesura del Pla de l’Habitatge del 30% i ha subratllat que pot repercutir “provocant que els lloguers pugin el 70% del seu preu”.

Publicitat

La pòssima de Valls

“Barcelona necessita nova política d’habitatge, moderna i eficient”. Sota el lema ‘Barcelona, ciutat on viure’, l’exprimer ministre francès ha presentat una bateria de propostes -lluny, diu, de ser màgiques-. L’alcaldable promet 10.000 habitatges socials, on el 75% seran destinats a règim de lloguer assequible, així com l’impuls de 10.000 pisos més a l’Àrea Metropolitana de Barcelona en els pròxims 8 anys. L’alcaldable ha remarcat que a Barcelona hi ha 82 “solars abandonats” que es poden transformfar en llars alhora que ha proposat “reduir la burocràcia en la construcció dels pisos”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut