Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Urdangarin sí que obté el tercer grau

|

- Publicitat -

El jutjat de vigilància penitenciària 1 de Castella i Lleó, amb seu a Valladolid, ha estimat el recurs d’Iñaki Urdangarin i li ha concedit el tercer grau penitenciari, per la qual cosa dormirà diàriament en un centre d’inserció social i podrà sortir els caps de setmana, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó (TSJCyL).

D’acord amb aquesta decisió, Urdangarin, que va ingressar a la presó de Brieva (Àvila) el juny del 2018, podrà treballar fora la presó i tornar al Centre d’Inserció Social d’Alcalá de Henares (Madrid) per dormir diàriament, a més de sortir tots els caps de setmana.

Publicitat

En una interlocutòria que ja és ferma i s’ha notificat a les parts, el magistrat revoca l’acord d’Institucions Penitenciàries del 30 de desembre, pel qual mantenia en segon grau el recurrent en aplicació de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari.

El ministeri fiscal es va adherir al recurs d’Urdangarin i va defensar que progressés al tercer grau amb la condició que mantingués la seva activitat laboral i se sotmetés a un programa de tractament de delinqüència econòmica.

Et pot interessar  Jutgen el professor d'un centre d'extraescolars de Malgrat de Mar per agredir sexualment a tres alumnes menors d'edat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut