Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Urdangarin reapareix molt tens en una entrevista i el silenci el delata: “No tinc pensat parlar”

|

- Publicitat -

Iñaki Urdangarin, en procés de separació de la filla del rei emèrit, i recentment declarat en llibertat condicional de la condemna que va rebre el cas Nóos, va concedir una entrevista aquest diumenge al programa de ràdio “El Partidazo de la Cope“, on se’l va veure molt tens per diverses preguntes que feien referència a la seva vida dels últims anys. El també exjugador d’handbol es va mostrar tens en diverses ocasions, i Juanma Castaño li va dir que el veia “incòmode” amb algunes de les preguntes que li estava fent. Amb respostes molt curtes, i amb un to victimista, Urdangarin va assegurar que havia “pagat les coses que m’han passat a un preu important”.

L’exjugador també va delatar-se amb el seu propi silenci sobre el que li havia passat i sobre la seva corrupció, temes dels quals va dir que no en parlava, i va mostrar un cop més la seva indignació amb el to que estava agafant l’entrevista: “No tinc pensat parlar el dia d’avui. Això és un programa esportiu i ja fa estona que no parlem d’esport”.

Publicitat

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut