Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Unides Podem creu que Sánchez ha decidit anar a eleccions i qualifica les propostes de “programa electoral”

|

- Publicitat -
 Unides Podem sospita que el president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ja ha decidit anar a eleccions i qualifiquen el paquet de propostes presentat aquest dimarts de “programa electoral”. “És el programa de Podem decorat i presentat en un acte”, ha afirmat la portaveu del Consell de Coordinació, Noelia Vera, en declaracions a RNE. Segons Vera, tornar a posar sobre la taula un govern socialista en solitari, com ha fet Sánchez, és tornar al juny. D’aquesta manera s’ha referit al fet que el líder del PSOE hagi ofert a Unides Podem càrrecs fora de l’executiu. Segons Vera, les mesures de Sánchez demostren que és necessari que hi hagi un govern de coalició amb Unides Podem dins de l’executiu.
La portaveu ha afirmat que de les més de 300 mesures presentades per Sánchez hi ha coses que els sonen bé, altres coses que troben a falta i unes altres que suposen un “retrocés” respecte a l’acord de pressupostos. En aquest sentit, ha demanat als socialistes que no es donin “passos enrere”.

Vera ha insistit en reclamar un govern de coalició i ha argumentat que, com ja s’ha demostrat en els darrers mesos, un govern socialista en solitari no funcionarà. “Ni té estabilitat, ni suports suficients per durar més dels 8 mesos que ha durat”, ha afegit. Tot i així, ha admès que repetir els eleccions sempre serà “el pitjor dels escenaris”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut