Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Una única família espanyolista aconsegueix imposar el 25% d’hores en castellà a una classe de P5

|

- Publicitat -

Nou atac al model d’escola catalana. Aquesta vegada, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha cedit als capricis d’una única família que reclamava més hores lectives en castellà. Concretament, a la classe de P5 d’una escola pública d’educació infantil i primària de Canet de Mar.

Tot i que la majoria de famílies no havien expressat cap problema amb el model del col·legi, la justícia torna a imposar el criteri d’uns pocs en contra del català a l’escola. La família espanyolista va demanar fer la meitat d’hores en castellà, però el tribunal ha dictat unes mesures cautelars que obligaran a partir del 9 de desembre a fer el 25% de l’horari lectiu en castellà.

Publicitat

En concret es faran en tres de les cinc tardes i dues hores més. Un grup de famílies ha criticat la situació i s’ha mostrat en desacord amb la mesura. “Quan la llei és injusta cal desobeir-la”, ha piulat el fotoperiodista Jordi Borràs al seu Twitter.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut