Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Una referent del feminisme assenyala Lluís Salvadó

Olid destapa la incongruència d'ERC de seguir mantenint el càrrec del Secretari General adjunt i diputat al Parlament després de la polèmica conversa filtrada l'any passat

|

- Publicitat -

Després de la dura i colpidora confessió de Jenn Díaz des del faristol denunciant violència masclista, el grup parlamentari d’ERC ha mostrat el seu suport i solidaritat amb la diputada republicana que va revelar el testimoni a la Cambra parlamentària.

Publicitat

L’escriptora, presidenta de l’Associació d’Escriptors i activista feminista Bel Olid però, ha denunciat en una piulada a través de la xarxa social de Twitter la incongruència del grup parlamentari de seguir mantenint a Lluís Salvado en un càrrec públic: “Una manera d’estimar bé Jenn Díaz i la resta de diputades és estalviar-los companys com Salvado, que les veuen com mamelles amb potes”, ha sentenciat.

Salvadó, Secretari General adjunt i diputat d’ERC al parlament, va ser el protagonista de la polèmica trucada filtrada per la Guàrdia Civil on assegurava que la consellera d’Educació havia de ser qui tingués “les mamelles més grans”.

Et pot interessar  Junqueras reivindica la necessitat d'una llei d'amnistia en el sisè aniversari de la manifestació del 20-S
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió