Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Una festa il·legal de l’alta societat a Còrdova acaba amb gairebé 30 persones aïllades per possible contagi

|

- Publicitat -

No tothom es pren les fases de la desescalada seriosament, i se salta els protocols sense cap mena de mirament ni preocupació pel que pot suposar per una societat sencera. En una situació com és la crisi del coronavirus, sembla mentida que encara hi hagi gent que no s’ha adonat de la gravetat de la situació.

Els fets van passar el 26 de maig a Còrdova, on un aristòcrata belga havia estat convidat a una festa privada de l’alta societat de la ciutat, on hi assistirien una trentena de persones. Actualment la regió es troba en fase 2, i per tant, només permet reunions de 15 persones en total, per tant aquesta festa és completament il·legal en les condicions que proposa la fase 2. Segons informa el mitjà Cordopolis, l’endemà de la festa, l’home va notar que no es trobava bé, i va anar a l’hospital. Evidentment, tenia coronavirus, i per tant Salud ha obligat a aïllar la resta de participants en la festa.

Publicitat

Actualment s’està investigant a l’organitzador de l’esdeveniment, i a tots els convidats els pot caure una sanció de fins a 600.000 euros.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut