Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Un sindicat de policies feixistes denuncien Oriol Mitjà i el vinculen amb el “deliri independentista”

|

- Publicitat -

El Sindicat Unificat de Policies ha presentat una denuncia als Jutjats contra Oriol Mitjà, que va ser l’expert sanitari que va assessorar el Govern de Quim Torra a l’inici de la pandèmia “per equiparar els policies amb delinqüents a les xarxes socials”.

“No tolerarem aquest nou atac de l’àmbit independentista, que utilitza de forma intencionada falsedats i hipòtesis disbaratades per intentar menysprear la integritat i l’honor dels nostres companys”, assenyala el SUP en un comunicat.

Publicitat

L’abril del 2020, setmanes després del primer estat d’alarma per la covid, la Generalitat va anunciar que havia encarregat a l’investigador l’elaboració d’un informe per implementar la seva estratègia científica i tècnica, el que va fer que Mitjà incrementés les seves intervencions públiques per valorar qüestions relacionades amb la pandèmia.

El sindicat presenta Mitjà com “ciientífic ex assessor de Quim Torra” i el vincula amb el “deliri independentista” per dir al seu Twitter que la policia comparteix amb els delinqüents “una espècie de tara genètica que els fa violents”.

El SUP, que exigeix una rectificació immediata a Mitjà, veu aquest tipus de declaracions “pròpies de l’antic règim nazi” i considera que poden ser constitutives d’un delicte de calumnies. “Publicita una sèrie de teories delirants amb l’únic objectiu de fer mal a la policia”, afegeixen.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut