Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Un reconegut periodista de Rac 1 esclata contra l’Ajuntament de Colau: “Heu convertit l’Eixample en el Laberint d’Horta!”

|

- Publicitat -

Els invents de Colau per millorar la circulació i la contaminació de la ciutat de Barcelona resulten cada dia més inútils i frustrants per bona part dels conductors que diàriament s’han de desplaçar amb un turisme per la ciutat. Des dels desviaments dels laterals de la Diagonal o la Gran Via fins a limitar la velocitat a 30 quilòmetres per hora quan s’ha demostrat més d’un cop que així es contamina encara més.

Un dels últims en esclatar contra tanta privació de la mobilitat ha estat el reconegut periodista de l’emissora amb més audiència de Catalunya, Toni Clapés. En diverses piulades, el conductor del programa “Versió Rac 1” ha denunciat una situació recent que li ha passat per culpa d’aquestes restriccions. Insta l’Ajuntament de Barcelona a “fer una reflexió”, ja que s’ha trobat que “per moure’t per Barcelona amb cotxe per una urgència, trigues i gastes el doble sense trànsit”, i compara la situació actual de l’eixample amb el “laberint d’Horta”.

Publicitat

Però el to del periodista encara ha anat a més: En resposta a un altre usuari que es queixava dels desviaments obligatoris que hi ha a la Diagonal i a la Gran Via, Clapés assegura que “no té cap sentit!”, explicant que en una situació d’emergència ha acabat “donant voltes com una baldufa!”.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut