Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Un reconegut periodista de Rac 1 esclata contra l’Ajuntament de Colau: “Heu convertit l’Eixample en el Laberint d’Horta!”

Toni Clapés diu que va agafar el cotxe per anar més ràpid a atendre una urgència familiar però denuncia que va acabar “donant voltes com una baldufa”

Àlex Huguet 28/05/2021

Els invents de Colau per millorar la circulació i la contaminació de la ciutat de Barcelona resulten cada dia més inútils i frustrants per bona part dels conductors que diàriament s’han de desplaçar amb un turisme per la ciutat. Des dels desviaments dels laterals de la Diagonal o la Gran Via fins a limitar la velocitat a 30 quilòmetres per hora quan s’ha demostrat més d’un cop que així es contamina encara més.

Un dels últims en esclatar contra tanta privació de la mobilitat ha estat el reconegut periodista de l’emissora amb més audiència de Catalunya, Toni Clapés. En diverses piulades, el conductor del programa “Versió Rac 1” ha denunciat una situació recent que li ha passat per culpa d’aquestes restriccions. Insta l’Ajuntament de Barcelona a “fer una reflexió”, ja que s’ha trobat que “per moure’t per Barcelona amb cotxe per una urgència, trigues i gastes el doble sense trànsit”, i compara la situació actual de l’eixample amb el “laberint d’Horta”.

Però el to del periodista encara ha anat a més: En resposta a un altre usuari que es queixava dels desviaments obligatoris que hi ha a la Diagonal i a la Gran Via, Clapés assegura que “no té cap sentit!”, explicant que en una situació d’emergència ha acabat “donant voltes com una baldufa!”.