Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Un coronel feixista fa campanya contra els que van destapar els neonazis de l’exèrcit espanyol

|

- Publicitat -

El cap d’Intel·ligència del comandament d’Operacions del Ministerio de Defensa i un coronel de l’Aire de l’exèrcit espanyol, ha iniciat una recollida de fons i “d’acumulació de denúncies contra el grup criminal Cobardes de Uniforme“. Aquesta és la venjança del feixisme més extrem de l’exèrcit, d’un grup de ciutadans que va alertar sobre la ideologia neonazi de molts militars en actiu.

Com ja va revelar el diari Público, Antonio Meroño Jiménez havia sostingut una bandera amb simbologia nazi i feia el símbol amb la mà del jurament de les SS. Ara, un altre coronel, Luis García-Mauriño ha decidit perseguir aquells que van revelar la veritable ideologia de membres del cos. En concret, persegueix el grup de militars suposadament demòcrates “Ciudadanos de Uniforme“, els quals s’encarreguen d’alertar per internet d’abusos, corrupcions i males pràctiques de l’exèrcit. La campanya de Mauriño titlla de “Cobardes de Uniforme” aquesta associació, i en un informe el coronel acusa de comportament “criminal” i “odi insensat” els participants d’aquest grup.

Publicitat

De fet, segons Público, aquest comportament per part d’un coronel incompleix la directiva europea sobre alertadors que ja fa més d’un any que està en vigor, i que Espanya ha d’incloure a la seva legislació.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut