Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

TV3 accepta les crítiques sobre el tracte a Montserrat Carulla i asseguren que han parlat amb la seva família

|

- Publicitat -

El diputat de JxCat Josep Riera ha criticat que TV3 no ha estat “a l’altura” en la cobertura de la mort de l’actriu Montserrat Carulla, aquest divendres al Consell de Govern. El director de TV3, Vicent Sanchis, ha lamentat la situació, i ha dit que hi ha una “part assumible”. En concret, ha fet referència a la part emesa als Informatius sobre la trajectòria de l’actriu i ha explicat que s’ha parlat amb la família i amb Informatius: “Estem mirant com resolem i solucionem alguns errors que, a consideració de la família, contenien aquests Informatius”.

Ha dit que en extensió la cobertura “es va fer bé”, tot i que “és discutible el lloc que ocupava en la presentació del TN”. Pel que fa a les crítiques per no emetre de seguida cap producció on hi aparegués l’actriu, ha recordat que es va canviar la programació del 33 aquell mateix dia. A més, ha lamentat les crítiques per part de persones que “no saben com funciona la televisió” ni els drets televisius: “Vam fer el que podíem, teníem dues entrevistes i els drets eren nostres, i no podíem agafar en poques hores una pel·lícula o obra sense negociar els drets”.

Publicitat

També en l’àmbit cultural, Sanchis ha destacat que hi ha una “enorme voluntat” per intentar que la cultura que no pot arribar pels canals habituals als espectadors ho faci per televisió, i ha dit que TV3 ha dissenyat una “enorme campanya” que s’allargarà fins a l’abril amb tres fases, en coordinació amb el Departament de Cultura, que portarà la cultura a les cases amb campanyes publicitàries.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme

Finalment, en acabar la darrera comissió de la legislatura, Llorach ha lamentat la denegació de llibertat als presos sobiranistes. “És d’una crueltat que trobo immensa i volia fer-ho constar en aquesta darrera comissió de control”, ha sentenciat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut