Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Turull se’n fot de la visita de Felipe VI: “Vol donar suport a les empreses que no va persuadir per marxar de Catalunya?”

|

- Publicitat -

El pres polític, Jordi Turull, també ha volgut participar de manera omniscient a la manifestació que avui ha reunit centenars de participants i CDR per protestar contra la visita del monarca Felipe VI i del president del Gobierno, Pedro Sánchez, a Barcelona per la Barcelona New Economy Week. Turull ha fet una burla, i alhora una denúncia de la presència de Felipe VI a l’estació de França, jugant amb les empreses a les quals avui el monarca se suposa que ha de donar suport: “Felipe Vi viatja a Barcelona per donar suport a les nostres empreses. A quines empreses?”, es pregunta el pres polític, “a les que no va aconseguir persuadir per marxar de Catalunya l’1-O?”. D’aquesta manera, Turull carrega contra la hipocresia i la farsa de la monarquia, i se’n fot compartint una fotografia de l’actual rei d’Espanya juntament amb les etiquetes #Farsa i #CoronaCiao.

Publicitat

Et pot interessar  VÍDEO | Cs força la retirada d'una foto de l'1-O exposada a la mostra de les contribucions de Catalunya al progrés d'Europa
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió