Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

‘Tsunami D’: l’independentisme concentra forces per a la resposta de la sentència

El col·lectiu està format per tots els partits i entitats civils independentistes en un intent de recuperar la unitat estratègica per “canviar l’estat de les coses”

Redacció 02/09/2019
Imatge d'arxiu de l'11-S / ANC

La cimera independentista d’aquest cap de setmana a Ginebra sembla que ha donat fruits. La resposta a la sentència del judici farsa la donarà el col·lectiu ‘Tsunami D’, format per tots els partits independentistes i entitats de la societat civil en un intent de recuperar la unitat estratègica per “canviar l’estat de les coses”.

En el manifest publicat aquest dilluns al matí, asseguren que “no som una nova organització: som una campanya constant, contínua i inesgotable”. Aquest nou col·lectiu que farà front a la repressió a Catalunya, utlitziarà la no-violència i la desobediència civil.

“1ra onada: un mar de fons”

Les accions començaran en breu. De fet, s’avançarà a la sentència. “En el moment en què tot sembla aturat sorgeix un nou impuls”, apunten. “Ho farem pacíficament, amb serenor i convenciment”. A més, conclouen “cap violència, però tota la fermesa”. ‘Tsunami-D’ estarà actiu a les xarxes socials i a la pàgina web.