Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

TriasxBCN descarta definitivament entrar al govern municipal de Barcelona

El portaveu Jordi Martí acusa el PSC de “feblesa” i de no poder tirar endavant cap projecte de ciutat

|

- Publicitat -

El grup municipal TriasxBCN ha descartat definitivament aquest dijous formar part del govern de la ciutat, després de setmanes sense cap conversa amb el govern del PSC pels pressupostos. Ho ha dit el portaveu del grup, Jordi Martí, que ha responsabilitzat a l’alcalde, Jaume Collboni, de no haver arribat a cap pacte. A banda de l’acord amb ERC, Martí ha dit que el PSC no en té cap altre i “cada dia es baralla amb els comuns”. “Farem feina des de l’oposició, oposició rigorosa, exigent però responsable i complint els compromisos electorals”, ha dit, afegint que estan oberts a arribar a pactes concrets en benefici de la ciutat. “Hem descartat completament formar part de cap equació que tingui a veure amb la governabilitat ciutat”, ha conclòs.

Martí ha acusat el PSC de “feblesa” i de no poder tirar endavant un projecte per a la capital catalana, ja que està en un moment “d’impàs” on de moment només ERC ha garantit el seu suport als comptes municipals.

Publicitat

Martí ha dit que dilluns el líder del grup, Xavier Trias, farà una conferència on anunciarà les grans línies mestres del seu grup durant aquest mandat.

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut