Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Trias preveu plegar entre setembre i octubre: “No em prendré els torrons a l’Ajuntament de Barcelona”

Trias ha advertit que la seva formació farà "una oposició molt més dura que la d'ERC"

|

- Publicitat -

El cap de llista de Junts, Xavier Trias, insisteix que no es quedarà a l’oposició del nou govern local de l’Ajuntament de Barcelona, format en aquests moments únicament pel PSC, tot i que el nou alcalde no descarta l’entrada dels comuns a l’executiu. El que va ser el candidat guanyador de les eleccions municipals ja va anunciar que renunciarà i no seguirà a l’Ajuntament, tot i que primer vol “consolidar i posar ordre” el seu grup municipal.

Trias ha concretat que la seva previsió és plegar entre setembre i octubre d’aquest 2023, tot ironitzant amb que “el que és segur és que no em prendré els torrons a l’Ajuntament de Barcelona”. La resta del seu grup municipal, tanmateix, no té les mateixes intencions, ja que segons ha afirmat Trias a ‘Betevé’, cap altre membre no li ha expressat la seva voluntat de marxar, tot i que el candidat ha assegurat que ho entendria “perquè era una candidatura per governar”.

Publicitat

Amb tot, Trias ha advertit que la seva formació farà “una oposició molt més dura que la d’ERC” perquè el fet que Jaume Collboni hagi acabat amb els comuns “és una enredada tan gran per la població que s’ha d’evidenciar”. Amb tot, ha afirmat que no farà res que perjudiqui la ciutat.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut