Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

Trias pressiona Collboni perquè digui com i amb qui governarà Barcelona

De moment, el cap de Junts a la capital catalana continuarà a l'oposició sense dificultar el "bon funcionament de la ciutat"

|

- Publicitat -

El líder de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha tornat a reclamar a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que decideixi i expliqui com i amb quins suports vol governar la ciutat per deixar de tenir un govern en minoria i “feble”.

Trias creu que Collboni deu estar en una situació “incòmoda” després d’haver estat elegit amb els vots de comuns i populars, perquè ara el seu partit necessita els vots d’ERC i JxCat al Congrés per tenir el govern espanyol. Davant aquest escenari polític, li ha demanat que prengui decisions.

Publicitat

Tot i que no descarta entrar al govern municipal, de moment continuarà a l’oposició sense dificultar el “bon funcionament de la ciutat” i proposant, juntament amb ERC, els canvis que plantejava al programa electoral.

Et pot interessar  El govern de Collboni desvincula designar la prefectura de Via Laietana com a centre memorial d'un canvi d'usos immediat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut