Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Trias no tanca la porta a entrar al govern municipal: “Falta que els altres vulguin, ningú m’ha trucat”

Creu que no és ell qui s’ha d’oferir perquè ja va plantejar un acord a Collboni que ell va rebutjar

|

- Publicitat -

El guanyador de les eleccions municipals a Barcelona, Xavier Trias, que havia de ser l’alcalde de la capital catalana fins que el PSC i comuns van aliar-se amb el PP en una bruta jugada per arrabassar-li l’alcaldia, diu ara que “no tanca la porta” a entrar al govern municipal de Jaume Collboni. Ho ha afirmat en una roda de premsa celebrada aquest dijous, 14 de setembre, afegint tot seguit que “el que falta és que els altres vulguin, si ningú m’ha trucat”.

“Senyor Collboni, si vostè vol la nostra col·laboració, truqui’ns i ens assentem. Que no passa això, doncs no passa res, farem d’oposició pura i dura”, ha insistit el cap de Trias per Barcelona. Trias també ha recordat, amb recel, que ell va oferir un pacte a Collboni, però que el socialista va preferir ser alcalde amb la complicitat dels comuns i del PP. A més, ha opinat que no és ell qui s’ha d’oferir al PSC, sinó al revés. Trias ha remarcat, però, que l’alcalde, Jaume Collboni, vol governar amb BComú.

Publicitat

“És que és una mica ridícul, si no han volgut anar amb mi. La prova del tres ja hi és, jo ja ho he ofert això i no han volgut. Ara ells si tenen dificultats, que parlin amb nosaltres”, ha reblat. En tot cas, però, ha opinat que és necessari que hi hagi un acord entre tots els grups sobre diversos aspectes centrals de la ciutat, com ara la reforma de la Via Laietana i de la Rambla. “No és una qüestió de drets o esquerres, que és com ho planteja la senyora Colau. És una qüestió de coses fonamentals pel funcionament de la ciutat”, ha argumentat.

Et pot interessar  Pimec a favor d’un govern del 155
Publicitat

Opinió

Minut a Minut