Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Tres escàndols de VOX en dos dies

|

- Publicitat -

El darrer cap de setmana, tres militants de VOX han volgut cridar l’atenció, fent i dient unes barbaritats que ja són típiques dins de la formació.

El primer de tots va relacionat amb el secretari general de la formació d’extrema dreta, Ortega Smith, el qual va ser denunciat per pegar a un militant del mateix grup polític, durant una assemblea el passat setembre del 2016. La Sala Penal del Tribunal Suprem estan pendents d’obrir una causa per jutjar Ortega Smith per un pressumpte delicte lleu de lesions.

Publicitat

Per la seva banda, el militant Bertrand Ndongo, conegut per ser negre i simpatitzant de la formació d’ultradreta, ha compartit un vídeo a Twitter on defensa els tres jugadors del club de futbol de l’Arandina que van violar una menor la setmana passada, remarcant que “hi ha noies de 15 anys que fumen, beuen alcohol i que porten tanga”, justificant així que puguin ser violades.

Per últim, el passat diumenge, en una tertúlia de la televisió de Murcia, un diputat de VOX ha dit literalment que els fills de les mares solteres “són com tenir conills”. Francisco Carrera afirma que “les famílies monoparentals no són el que fa que tinguem més natalitat” i quan un altre tertulià li ha dit que no té raó, ha respòs “Quan els tenen? Conills”. Per si no n’hi hagués prou, no ha retirat el comentari, aclarint que “el que dic és el que penso i, com que és el que penso, no ho retiraré. Només ho faria al confessionari, però no en una tertúlia com aquesta.”

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut