Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tot a punt per a la roda de premsa de Torra, Puigdemont i Mas a Perpinyà

|

- Publicitat -

Els presidents de la Generalitat Quim Torra, Carles Puigdemont i Artur Mas visiten aquest divendres Perpinyà, on compareixeran en roda de premsa, el mateix dia que Felipe VI presidirà a Barcelona l’entrega de premis de la nova edició de BNEW juntament amb el president del Gobierno, Pedro Sánchez.

La compareixença dels tres presidents es farà a les 11.30 a la Casa de la Generalitat a Perpinyà, projectant així una imatge d’unitat en un context preelectoral a Catalunya i després de la ruptura entre JxCat i el PDeCAT.

Publicitat

Mentre que Puigdemont va trencar a finals d’agost el carnet del PDeCat i ha impulsat un nou partit, sota el nom de JxCat, Mas va anunciar a mitjans de setembre que es quedava com a associat del partit per no aprofundien la separació d’ambdues formacions.

Tot això té lloc després de la inhabilitació de Torra per part del Tribunal Supremo, que ha portat al fet que ara hi hagi un Govern de la Generalitat en funcions a l’espera que se celebrin unes eleccions el 14 de febrer, si no hi ha un debat d’investidura previ al Parlament.

 

Et pot interessar  L'advocat del TJUE es pronuncia dijous sobre el recurs de Puigdemont pel rebuig inicial del PE a donar-li l'escó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut