Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Torra presentarà un nou pla de Govern per afrontar l’impacte del Covid-19

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat aquest dilluns que el president de la Generalitat, Quim Torra, presentarà en els propers dies un nou pla de Govern per afrontar la crisi provocada pel coronavirus.

En roda de premsa telemàtica, ha sostingut que l’impacte del coronavirus ho ha canviat tot, per la qual cosa considera que el Govern ha de “repensar un nou pla” de legislatura diferent al que va plantejar a l’inici del mandat de l’Executiu català.

Publicitat

Budó ha defensat que aquest pla ha de ser “transversal” i estarà liderat per Torra, però que serà imprescindible la col·laboració del món local i de tots els sectors econòmics, socials i laborals de Catalunya. En una resposta donada directament a La República, la consellera de la presidència ha assegurat que no han vist cap indici d’ajuda econòmica per part del Gobierno, que ajudi el govern a superar el dèficit fiscal estructural que pateix Catalunya des de fa tant de temps. “Certament, cal exigir a l’estat aquesta injecció de liquiditat a la resta de Catalunya i de governs autonòmics, per poder fer front a la pandèmia”.

Et pot interessar  El TS inadmet el recurs de Torra contra la pena per no despenjar la segona pancarta pels polítics presos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut