Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Torra passa del Congreso i el Senado: “Els catalans volen un president de la República”

|

- Publicitat -
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha interpel·lat el cap del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, per advertir-lo que el que els catalans volen és tenir un president de la República, en comptes de tenir catalans presidint el Congrés i el Senat. A l’acte central de JxCat per les campanyes municipals i europea, aquest diumenge al migdia a Sant Cugat del Vallès, Torra ha ironitzat sobre les candidatures de Meritxell Batet i Manuel Cruz per encapçalar les dues cambres espanyoles. De la ministra en funcions ha dit que “segur que permetrà” que Laura Borràs parli en català al Congrés, i de Cruz ha apuntat que “segur que no aprovarà mai el 155”.
“Ho poso a la llista de les avantatges de tenir-hi Batet i Cruz”, ha afegit amb sarcasme Torra, en referència a la decisió de Sánchez de col·locar dos catalans al capdavant del Congrés i el Senat. El president ha apuntat que cap membre del PSOE no ha demanat mai “perdó” per haver aplicat el 155, i ha dit amb sarcasme que aquests “dos grans gestos” de Sánchez són un “paquet d’esperances”.
Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut