Dijous, 4 de març de 2021 - Edició 951
La República

Torra para els peus a Sánchez i demana que la reunió de presidents autonòmics sigui telemàtica

El president de la Generalitat ha enviat una carta al president del Gobierno advertint que la situació de la pandèmia no aconsella anar fins a La Rioja

Avatar
Agències 24/07/2020
Pla general del president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i amb els presidents de les comunitats, el 14 de juny del 2020 (horitzontal).

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al cap del Gobierno, Pedro Sánchez, participar telemàticament a la reunió de presidents autonòmics del 31 de juliol. El president del Govern ha enviat una carta a Sánchez aquest divendres on argumenta que la situació de la pandèmia del coronavirus a Catalunya no aconsella anar fins a la Rioja. “Les restriccions establertes fan molt difícil el meu desplaçament fora de Barcelona”, apunta Torra. El president de la Generalitat explica que ha encarregat al vicepresident, Pere Aragonès, i a la consellera Meritxell Budó, que preparin el contingut de la trobada amb un interlocutor de la Moncloa “en favor de l’eficiència” i d’una “veritable cooperació institucional” contra la covid-19.