Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Torra no titubeja sobre la continuïtat de Junts al Govern si se suspèn Borràs: “La decisió és claríssima”

|

- Publicitat -

“La decisió és claríssima”. L’expresident del Govern Quim Torra s’ha pronunciat amb aquestes paraules quan la premsa li ha preguntat si creu que Junts ha de sortir del Govern, en cas que aquest dijous la Mesa suspengui Laura Borràs com a presidenta del Parlament. En declaracions als passadissos de la cambra, on ha assistit per donar suport a l’exconsellera i ara presidenta de Junts, Torra ha reiterat el seu suport: “La reflexió que ha de fer Junts és que, si la seva presidenta és suspesa, i el partit creu que no hauria de ser-ho, la reflexió condueix a una decisió claríssima”. Torra no ha entrat en més detalls, tot i les repreguntes, si bé ha afegit: “O ens comencem a dir les coses clares en aquest país o no avançarem”.

Torra ha reiterat la seva defensa a l’encara presidenta del Parlament. Ha subratllat que li “dol” que se li pengi l’etiqueta de “corrupta”: “És ignominiós”.

Et pot interessar  Junqueras colla Puigdemont: "La unitat no es construirà al voltant de l'egoisme de qui vota contra el que és bo pel país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut