Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Torra i Sánchez parlen per telèfon sobre els efectes del temporal

|

- Publicitat -
El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del govern espanyol, Pedro Sánchez, han parlat aquest dijous al matí per telèfon sobre l’estat del territori afectat pel temporal Gloria a Catalunya, tal i com ha informat el Palau de la Generalitat. Torra ha avisat Sánchez que “caldrà resoldre de manera urgent els dèficits històrics i estructurals que pateix Catalunya i que el temporal Gloria ha agreujat”, i, segons les mateixes fonts, el president espanyol ha ofert “tot el suport del govern espanyol”. Des de Presidència de la Generalitat, a més, asseguren que Torra i Sánchez “s’han emplaçat a abordar aquesta qüestió properament”. La trucada coincideix amb la previsió que el president espanyol sobrevolés les zones afectades a les comarques gironines, el Maresme i les terres de l’Ebre afectades per Gloria.
Tot i parlar per telèfon aquest dijous, fonts de la Generalitat asseguren que els dos presidents no han volgut barrejar la reunió que tenen pendent de tancar i que la trucada no ha servit per concretar el dia, hora i lloc de la trobada.
Et pot interessar  Sánchez cancel·la la seva agenda per "reflexionar" si vol continuar al càrrec després de les diligències a la seva dona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut