Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Torra demana als alcaldes del Segrià “mantenir la prudència i evitar relaxar-se”

“Amb prudència, avancem cap a una situació de més quotidianitat”, ha demanat el president en un comunicat

Agències 30/07/2020
Pla mitjà on es pot veure el president del Govern, Quim Torra, durant la reunió que ha mantingut amb alcaldes de l'Àrea Metropolitana sobre les mesures restrictives davant la propagació de la covid-19, el 18 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha reunit la tarda d’aquest dimecres amb els alcaldes del Segrià, als quals ha agraït l’esforç que han fet durant el confinament perimetral de la comarca, que s’aixecarà aquest dijous, per la qual cosa ha demanat “mantenir la prudència i evitar relaxar-se”.

“Amb tota la prudència que hem de mantenir a tot moment, avancem cap a una situació de més quotidianitat”, ha manifestat Torra en un comunicat, i ha insistit en que l’esforç, la solidaritat i la mentalització col·lectiva permetran frenar l’expansió de la Covid-19, segons ell.

A la reunió també han assistit el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramón Ferré, i més de trenta alcaldessa del Segrià.