Dimecres, 1 de febrer de 2023 - Edició 1651
La República

Torra, Buch i Vergés es reuneixen i parlen amb Marlaska i Illa: “Seguim esperant resposta a la petició de confinament”

El president i els dos consellers fan seguiment telemàtic del coronavirus a Catalunya

Agències 18/03/2020
El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència, des de la Casa dels Canonges, amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, per seguir l'evolució del COVID-19, el 18 de març de 2020 (Horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la titular de Sanitat, Alba Vergés, han mantingut aquest dimecres al matí una reunió telemàtica per fer seguiment del coronavirus a Catalunya. Tal com ha explicat Torra a Twitter, Buch i Vergés han parlat amb els respectius ministres: Fernando Grande-Marlaska i Salvador Illa. “Seguim esperant resposta a les peticions de confinament i de material de protecció, molt urgent. Hem de protegir qui ens protegeix”, ha afegit Torra, que està en “contacte permanent” amb els dos consellers. El president, Buch i Vergés han fixat almenys dues reunions diàries -sempre telemàtiques- per fer seguiment de la crisi sanitària: a les 10 i a les 17 hores aproximadament.

A aquestes reunions entre Torra, Buch i Vergés s’hi poden afegir altres consellers en funció de cada situació, segons el que requereixi l’actualitat. A banda d’aquestes dues trobades fixades a l’agenda de Govern, se celebren altres reunions diàries, tot i que no es fan públiques.