Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Carrizosa diu que Sánchez vol “fotos” amb l’independentisme i l’acusa de “desemparar” milions de catalans

Ciudadanos diu que el què es necessita amb Torra no és "diàleg” sinó que l’executiu espanyol pressioni "perquè es compleixi la Constitució"

|

- Publicitat -

El diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa ha qüestionat la possible trobada entre els governs català i espanyol a propòsit del Consell de Ministres del 21 de desembre a Barcelona i ha demanat a Pedro Sánchez que “protegeixi els catalans”. Per Carrizosa “el què es necessita amb Torra no és diàleg” sinó que l’executiu espanyol faci un requeriment perquè es compleixi la Constitució en tots els seus termes, i si no s’acata, aplicar immediatament l’article 155”. El diputat taronja ha considerat “lamentable” que Sánchez “prefereixi una foto amb els independentistes que amb els milions de catalans desemparats”. Carrizosa ha fet aquestes declaracions en una visita a Vilafranca del Penedès, mentre era escridassat i increpat per un grup de persones.

“Creiem que el senyor Sánchez no ha d’estar pidolant reunions mb el govern de Torra El què ha de fer és assumir les competències de les forces de seguretat perquè puguin defensar la majoria de catalans que no volem ser assetjats per aquests violents i tolerants”, ha afegit Carrizosa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut