Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Tamara Carrasco mostra el costat més fosc de les xarxes: “I això sense fer el cafè encara!”

|

- Publicitat -

Els discursos d’odi i els comentaris fora de lloc a Twitter no s’aturen ni per les vacances d’estiu, ni a primera hora del matí. Aquest divendres, l’activista i represaliada per l’estat Tamara Carrasco, ha denunciat diversos comentaris a la xarxa que l’etiqueten en diversos bàndols polítics sense arguments sòlids, pel simple fet que ella havia blocat una usuària de Twitter. Aquest compte creu que el blocatge per part de l’activista ve donat d’un comentari sobre el represaliat Dani Gallardo i el debat sobre la llengua catalana.

A partir d’aquí, alguns comentaris ratllen el ridícul, dient coses com que Carrasco “és del Baix Llobregat i de Comuns-Podemos”, que és “cupaire”, o fins li retreuen que pertanyi a la “dissidència controlada” o que forma part de “Tabàrnia“. El trist panorama a Twitter no ha privat Carrasco de piular amb humor: “Això sense fer el cafè encara, que ja m’ha despertat”. “Foteu pena de veritat”, ha etzibat.

Publicitat

En resposta al membre de JxCat Rai López, la represaliada argumentava que titllar-la de formar part de la “dissidència controlada” és perquè “creuen que els represaliats som fruit d’una estratègia d’Espanya per controlar la dissidència al carrer”, i respon els crítics amb ironia: “No en tenim prou amb rebre, les detencions i els processos judicials, saps?”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut