Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Dani Gallardo diu que està aprenent català perquè “estimo al poble i estimo la seva causa”

|

- Publicitat -

El represaliat i pres polític madrileny, Dani Gallardo, no té pèls a la llengua per criticar el nacionalisme català que critica que no sàpiga parlar l’idioma de Catalunya encara que hi resideixi. De fet, els últims dies va fer una piulada on deia que hi havia “independentistes d’esquerres i independentistes nazis”, criticant-los per “frenar l’avenç de la veritable Catalunya”.

En aquest sentit, aquest dilluns ha fet una darrera piulada responent el sector crític que de l’independentisme, piulant com bonament ha pogut en llengua catalana. “Ho diré clar en ‘castelcatalà‘”, ha etzibat, “parlaré català amb qui vulgui i quan vulgui”, anunciant al mateix temps que n’està aprenent perquè “estimo el poble català i estimo la seva causa, no perquè un 33 m’ho vingui a imposar”. Tot seguit ha convidat a tots aquells que tinguin un problema amb això a “rascar-se, que el problema el tindrà ell, i no jo”.

Publicitat

Et pot interessar  El català busca la seva “oportunitat” al Mobile World Congress per endinsar-se en un món tecnològic dominat per l’anglès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut