Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Suspenen de feina i sou un mosso per agredir un detingut a Barcelona

|

- Publicitat -

Els mossos d’Esquadra han arrestat i suspès de feina i sou a un agent del cos de la unitat de custòdia de la comissaria de Les Corts de Barcelona pel tracte que hauria donat a un detingut el dimecres, ha explicat la policia catalana en un comunicat aquest divendres.

Segons ha publicat el diari ‘Ara’, al voltant de les 10.30 del dimecres, el mosso presumptament va agredir al detingut a base de cops. Els altres agents van veure una actitud “no procedent” del mosso contra el detingut, i van actuar immediatament conra aquella conducta.

Publicitat

Van intervenir per “rectificar aquesta actitud” i el van detenir, quedant denunciat per un presumpte delicte contra la integritat moral. El mosso ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el dijous, i el cos policial ha obert un procediment intern disciplinari i l’ha suspès de feina i sou.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut