Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Suspenen de feina i sou un mosso per agredir un detingut a Barcelona

L’agent ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial

Agències 25/07/2020
Els Mossos d'Esquadra de Lleida fent controls als vehicles a la sortida de l'A-2, a l'altura d'Alcarràs, en direcció Barcelona. Imatge del 20 de març de 2020. (Horitzontal)

Els mossos d’Esquadra han arrestat i suspès de feina i sou a un agent del cos de la unitat de custòdia de la comissaria de Les Corts de Barcelona pel tracte que hauria donat a un detingut el dimecres, ha explicat la policia catalana en un comunicat aquest divendres.

Segons ha publicat el diari ‘Ara’, al voltant de les 10.30 del dimecres, el mosso presumptament va agredir al detingut a base de cops. Els altres agents van veure una actitud “no procedent” del mosso contra el detingut, i van actuar immediatament conra aquella conducta.

Van intervenir per “rectificar aquesta actitud” i el van detenir, quedant denunciat per un presumpte delicte contra la integritat moral. El mosso ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el dijous, i el cos policial ha obert un procediment intern disciplinari i l’ha suspès de feina i sou.