Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Sumar MÉS manté una reunió amb CCOO per mobilitzar el vot de la classe treballadora de les Illes Balears

Sumar MÉS subratlla la importància de recuperar el sentiment de pertinença a la classe treballadora per mobilitzar la ciutadania de cara el 23-J

|

- Publicitat -

La candidatura de Sumar MÉS s’ha reunit amb el president del sindicat Comissions Obreres (CCOO), José Luís García, amb l’objectiu de “prendre nota” de les principals preocupacions de la classe treballadora de les Illes Balears i tenir-les en compte de cara les eleccions generals de 23-J, segons informa ‘dBalears‘. El cap de llista de la coalició, Vicenç Vidal, ha reconegut que celebrar unes eleccions a l’estiu suposa tot un “repte”, motiu pel qual caldrà “realitzar accions per a mobilitzar el vot”, com ara trobades a cada poble i a cada barri. De fet, Sumar MÉS ja ha començat aquesta roda de trobades, mantenint reunions amb entitats, moviments socials i ciutadania. Per la seva banda, el president de CCOO no ha amagat la seva preocupació davant una possible “manca de mobilització” el 23-J.

Totes dues parts han acordat dur a terme accions conjuntes i individuals de cada entitat i partit, però amb l’objectiu final de conscienciar i mobilitzar la gent per tal que participi en les eleccions generals. La coalició Sumar MÉS és conscient de la fragmentació que existeix en els sectors més progressistes i de l’esquerra, motiu pel qual subratllen la importància de recuperar el sentiment de pertinença a la classe treballadora, que és el denominador comú d’aquesta esquerra fragmentada.

Publicitat

Des de CCOO, expressen que faran “campanya a nivell estatal” a favor de “la mobilització de tota la classe treballadora, realitzant una campanya en positiu, deixant clar a la gent el que hem estat capaços d’aconseguir i el que cal lluitar per conservar”. “Podem perdre moltíssim si no governa l’esquerra, tot el que hem aconseguit en els darrers anys” avisen des del sindicat.

Et pot interessar  Els sindicats de presons desconvoquen la vaga després d’acordar amb Justícia millores per valor de 30 MEUR

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut