Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Stop JJOO denunciarà la Generalitat per publicitar el ‘Sí’ de Jocs Espanyols: “Tornem a fer història”

|

- Publicitat -

La plataforma Stop JJOO presentarà una denúncia al Síndic de Greuges, al Consell de l’Audiovisual Català i a l’Oficina Antifrau en contra la Generalitat. En aquesta ocasió, la plataforma contrària als Jocs denuncia la publicitat que fa la Generalitat a favor del projecte.

Des de l’entitat manifesten que el Govern no ha complert amb les seves paraules, ja que van exposar que únicament farien campanya per fomentar la votació a la consulta. No ha estat així. De fet, Stop JJOO denuncien que ja ha difós a través de la televisió pública i d’altres mitjans de comunicació -paper inclòs- publicitat sobre el sí dels Jocs. Ho fan sota el lema “tornem a fer història” i assegurant que el projecte facilitarà i millorarà la vida de la ciutadania catalana.

Publicitat

La publicitat no ha estat gens benvinguda, i per aquest motiu, ho denunciaran. Cal recordar que des de finals de maig, la plataforma està estudiant totes les despeses que comporten els Jocs Espanyols, ja que segons expliquen, s’estan utilitzant diners públics. Tot i això, des del Govern sempre han reiterat que són, i seran, neutrals.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut