Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Sonor calbot de Puigdemont a Zaragoza amb un “exemple pràctic de generositat en els vencedors”

El president exiliat compara el vergonyós tuit del diputat socialista amb un article de La Vanguardia que lloava la “generositat” d’Alemanya amb França després de l’ocupació del 1940

Àlex Huguet 01/06/2021

Les xarxes socials segueixen sent una gran eina per repartir clatellots a tot l’espanyolisme que es passa de llest, i el president Puigdemont sap com utiltizar-les. Després que aquest dimarts el diputat del Congreso José Zaragoza hagi insinuat que “Espanya és generosa amb els vençuts” en un vergonyós tuit, Puigdemont li ha etzibat un clatellot responent-lo amb un article de La Vanguardia amb data del 1940, poc després de l’ocupació de França per part del nazisme, on l’autor d’un article insinuava la “generositat dels vencedors” amb França després d’arrasar-los durant la batalla.

Una actitud que Espanya demostra dia rere dia amb els catalans: Disfressar de bondat allò que en realitat resulta l’objectiu constant de sotmetre’ls a ser una colònia espanyola a canvi d’engrunes. “Exemple pràctic de generositat en els vencedors”, anunciava Puigdemont compartint l’article.