Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Sonor calbot de Borràs a l’unionisme de Twitter que l’acusa de callar davant l’ajuda de l’UME per l’incendi de l’Anoia

La presidenta del Parlament respon amb elegància que si no ha dit res ha estat perquè “estava sobre el terreny, amb ells, agraint-los la feina”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/07/2021

La presidenta del Parlament para els peus al feixisme dins i fora del Parlament. Després que el Gobierno es negués a autoritzar l’ajuda de França per l’incendi de la setmana passada entre Llançà i el Port de la Selva, i que la presidenta ho critiqués, l’unionisme de Twitter aprofitava l’incendi que està afectant l’Anoia i la Conca de Barberà per retreure el silenci de Borràs per agrair que el govern espanyol hagi ofert la Unitat Militar d’Emergències per ajudar a apagar el foc.

Davant d’un d’aquests missatges que ironitzava amb el fet que Borràs “està tan emocionada que encara no ha articulat paraula” pel que fa a l’ajuda de l’UME, la mateixa presidenta del Parlament li ha etzibat que és exactament això. “Bàsicament, perquè estava sobre el terreny, amb ells, donant-los les gràcies”, ha reblat, compartint fotos on se la veu amb les Unitats d’Emergència i la Guàrdia Civil que coordinaven l’operació.