Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sirera torna a fer política a Catalunya amb l’objectiu de fer fora Colau

Va néixer a Badalona però amb sis anys va anar a viure al barri de Sant Antoni de Barcelona

|

- Publicitat -

Daniel Sirera, de 55 anys, és la primera vegada que es presenta com a candidat a l’Ajuntament de Barcelona. Ha tornat a fer política a Catalunya després d’estar un any com a director de gabinet i estratègia del president del PP al País Valencià, Carlos Mazón. El seu principal objectiu aquest 28-M és que Ada Colau no repeteixi com a alcaldessa i fa una crida al vot útil per aglutinar els votants constitucionalistes de Ciutadans, Valents i Vox. Va néixer a Badalona, però quan tenia 6 anys la seva família es va traslladar al barri de Sant Antoni de Barcelona. El seu pare va ser membre de la Guàrdia Urbana. Ara viu al carrer València, a l’Eixample, en un pis de lloguer amb la seva parella, els seus dos fills i la companyia del seu gos Polo.

Va ser president fugaç del PPC entre el 2007 i el 2008, diputat del Parlament durant 15 anys i regidor a l’Ajuntament de Barcelona des del 1996 al 1999. També ha estat membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) durant 10 anys.

Publicitat

El candidat dels populars va estudiar a l’escola concertada dels Escolapis de Sant Antoni Abad i després es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona. També té un màster en Dret de la Societat d’Informació. I, de fet, és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Sirera no té segona residència i va a casa els seus pares, en un poble de Castelló. Per Barcelona es mou fonamentalment amb la seva moto Scooter i té un cotxe BMW de 16 anys.

Si ara no fos polític li agradaria exercir de periodista. Preguntat sobre quin candidat triaria per anar de viatge, respon que “depèn del destí”.

Et pot interessar  Fernández es postula per encapçalar la llista del PP el 12-M

Assegura que el seu referent polític és l’expresident del govern espanyol durant la Transició Adolfo Suárez. Parla català, castellà i una mica d’anglès. L’últim llibre que s’ha llegit és ‘¡Liberaos!’ de Juan Milián.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut