Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

S’ha acabat l’engany: Iceta descarta reunir la taula de diàleg

|

- Publicitat -

Declaració de principis del primer secretari dels socialistes catalans en quatre del temes capdals del curs polític que ja està començant. Posem-ho telegràficament:

TAULA DE DIÀLEG
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha descartat que la taula de diàleg es reuneixi a curt termini perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, defensa la “confrontació” contra l’Estat. Per Iceta, aquesta via és “una posició equivocada”, i demostra que qui prioritza la “confrontació intel·ligent” no pot prioritzar el diàleg.

Publicitat

PACTES A LES ELECCIONS
A més, el líder socialista ha descartat pactar amb Cs i PPC de cara a les eleccions, tot i l’aposta del partit taronja per Carlos Carrizosa com a candidat.

INDULT PER ALS PRESOS POLÍTICS
Iceta també ha demanat “respecte” per la decisió que pugui prendre el govern espanyol sobre les peticions d’indult dels presos i preses independentistes

MONARQUÍA
i, finalment, tot i declarar-se republicà, el socialista ha rebutjat fer ara un referèndum a l’Estat sobre la monarquia.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut