Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

Segueixen volant els retrets entre socis de Govern: JxCat acusa Sabrià de “deslleialtat i cinisme”

Francesc Dalmases diu que el president d’ERC al Parlament “ha fet un anunci electoral”

Agències 20/01/2021

El diputat de JxCat Francesc Dalmases ha acusat el president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, de “deslleialtat i cinisme”, després que Sabrià hagi carregat contra JxCat perquè considera que fa de Govern i d’oposició alhora amb l’objectiu de desgastar els republicans de cara a les eleccions.

“La doctrina Sabrià és acusar de deslleials i cínics, en un acte de deslleialtat i cinisme”, ha replicat Dalmases durant la seva intervenció a la Diputació Permanent del Parlament aquest dimecres, i ha acusat Sabrià d’haver fet un anunci electoral.

D’altra banda, ha defensat que sí que existeix “un elevat compliment per part de la ciutadania” de les restriccions per la Covid-19, desmentint així els grups que han avisat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, de certa informació de les mesures per part de la ciutadania i de la pèrdua d’autoritat dels Mossos d’Esquadra.

Ha aplaudit Sàmper per mantenir la “dimensió humana i dignitat política” durant la pandèmia, i ha valorat el sobreesforç, segons ell, dels membres del cos policial dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i Forestal, i dels Bombers de la Generalitat durant el confinament.