Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Segueixen volant els retrets entre socis de Govern: JxCat acusa Sabrià de “deslleialtat i cinisme”

|

- Publicitat -

El diputat de JxCat Francesc Dalmases ha acusat el president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, de “deslleialtat i cinisme”, després que Sabrià hagi carregat contra JxCat perquè considera que fa de Govern i d’oposició alhora amb l’objectiu de desgastar els republicans de cara a les eleccions.

“La doctrina Sabrià és acusar de deslleials i cínics, en un acte de deslleialtat i cinisme”, ha replicat Dalmases durant la seva intervenció a la Diputació Permanent del Parlament aquest dimecres, i ha acusat Sabrià d’haver fet un anunci electoral.

Publicitat

D’altra banda, ha defensat que sí que existeix “un elevat compliment per part de la ciutadania” de les restriccions per la Covid-19, desmentint així els grups que han avisat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, de certa informació de les mesures per part de la ciutadania i de la pèrdua d’autoritat dels Mossos d’Esquadra.

Ha aplaudit Sàmper per mantenir la “dimensió humana i dignitat política” durant la pandèmia, i ha valorat el sobreesforç, segons ell, dels membres del cos policial dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i Forestal, i dels Bombers de la Generalitat durant el confinament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut