Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Segueix la corrupció al PP: S’investiga un possible finançament il·legal dels Populars de Castella i Lleó

|

- Publicitat -

El jutjat d’instrucció de Salamanca ha iniciat una investigació per un possible finançament il·legal contra el PP de Castella i Lleó. El passat abril, l’Audiència de Salamanca va estimar el recurs presentat per Foro de IzquierdaLos Verdes contra l’arxivament de la causa sobre les primàries de l’any 2017.

Segons informa el diari El Plural, s’investiga si el president de la regió, Alfonso Fernández Mañueco va participar en aquest finançament ara fa gairebé tres anys. De moment, a finals de juliol, dos militants declararan davant dels tribunals. El cas està obert des del juny de l’any 2019, quan Pp i Ciudadanos negociaven per formar un govern a la regió, i el Jutjat de Salamanca va obrir diligències per investigar una denúncia anònima. Segons aquesta querella, s’hauria demanat entre 300 i 500 euros a càrrecs i assessors del Pp per pagar quotes retardades d’afiliats que necessitaven regularitzar aquests pagaments per participar en les primàries del PP de 2017.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut