Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Santiago Abascal afirma sentir “un gran respecte” per Donald Trump

El líder de Vox ha assistit al discurs del president dels Estats Units, que coincideix amb el discurs patriòtic de la formació d’extrema dreta

Redacció 01/03/2020
Santiago Abascal, fundador de Vox / Flickr

El líder de la ultradreta espanyola, Santiago Abascal, ha assistit al discurs de clausura que ha fet el president dels Estats Units, Donald Trump, a Washington, a la Conferència d’Acció Política Conservadora (CPAC), la trobada que reuneix al moviment conservador del país nord-americà des de fa més de quaranta anys.

“Espanya i Estat Units són dos països amics i aliats que encara han de fer la seva relació més forta del que és”, ha senyalat durant la seva visita Santiago Abascal, qui ha destacat sentir un “Gran respecte” per la figura de Trump.

Precisament, ha subratllat que la gestió del president del EEUU està sent “molt exitosa” des del punt de vista econòmic i que compta amb un “gran suport” entre els seus votants.

“Compartim que el futur pertany als patriotes, no als globalistes, el seu missatge en defensa dels interessos nacionals enfront als organismes supranacionals i el seu coratge enfront de la dictadura de la correcció política”, ha manifestat el líder de Vox.

Abascal ha estat convidat per The American Conservative union Foundation, entitat encarregada de l’organització d’aquesta trobada que ha ajuntat més de 10.000 persones conservadores.