Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Santi Vila busca el perdó de la justícia espanyola i assegura que els seus excompanys de govern “no són presos polítics”

L'exconseller admet que li molesta que es pengin llaços grocs al carrer

|

- Publicitat -

L’exconseller del govern de la Generalitat d’Empresa, Santi Vila, ha sentenciat que els seus excompanys de govern no són presos polítics, sinó que “polítics presos” perquè, diu, “Espanya no és Turquia”. Vila reconeix que no porta el llaç groc i que li incomoda veure aquesta simbologia a l’espai públic.

En una entrevista al ‘Diario Vasco’, el que va dimitir el passat 27-O per discrepàncies evidents amb l’equip de govern, ha assegurat que “el procés es va acabar l’1-O” perquè el sobiranisme, subratlla, va acabar “sense full de ruta”. L’exconseller reconeix que porta un any sense parlar amb el president legítim Carles Puigdemont.

Publicitat

Santi Vila, conscient que té un judici pendent juntament amb tots els encausats pel procés i considerat “traidor” per bona part del republicanisme, titlla de la legislatura del govern anterior com un “desastre” i ha admès que va quedar sosrpès quan van nomenar Quim Torra president de la Generalitat el juny passat.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut