Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Sánchez presentarà dimarts un document amb 300 propostes per a negociar la investidura

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ultima un document amb 300 propostes com a base per un acord programàtic que serveixi per a negociar la investidura. Segons fonts socialistes, el secretari general del PSOE presentarà la proposta oberta de “programa comú progressista” el 3 de setembre i inclou mesures d’ocupació i pensions, feminisme i desigualtat social, emergència climàtica o cohesió territorial, entre d’altres. Les mateixes fonts apunten que les propostes es basen en els documents que el PSOE va presentar el 18 de juliol i també les últimes presentades per Unides Podem, el 20 d’agost, a més de les proposades per organitzacions de la societat civil, amb qui Sánchez s’ha reunit.

El document assumeix i fa pròpies la major part de les propostes d’Unides Podem i per les organitzacions i experts de la societat civil. De totes maneres, es tracta d’una proposta oberta a debats i que podria ser ampliada i millorada en les converses que s’han de produir aviat, abans de la segona sessió d’investidura.
El PSOE ha manifestat que vol un govern progressista al més aviat possible i fa una crida perquè “tots els progressistes” deixin enrere “el bloqueig” i obrin pas a un “període d’avanç social, neteja i convivència”.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut