Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sánchez diu que “la independència és del segle passat” i es fa l’heroi pels indults

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha destacat la “valentia” del PSOE per haver fet el primer pas per la convivència concedint els indults als presos del procés independentista i ha dit ja es comencen a notar els efectes positius. A més, ha advertit els líders independentistes que una de les lliçons de la pandèmia és que el món és interdependent i que la “independència és del segle passat”.

Sánchez ha fet aquestes reflexions durant la seva intervenció en la reunió del Comitè Federal del PSOE que se celebra avui de manera presencial a Madrid per primera vegada en any i mig, a causa de la pandèmia.

Publicitat

El cap de l’executiu espanyol ha defensat la “valentia” que ha tingut el PSOE per fer el primer pas cap a la convivència a Catalunya amb la concessió dels indults. “Sabem millor que ningú el valor que té fer el primer pas”, ha dit, i tot seguit ha afegit que Espanya i Catalunya necessiten tornar a la cohesió i la concòrdia al més aviat possible. “Si no ho fem nosaltres, ningú més ho farà”, ha sentenciat.

A més, ha afirmat que els indults comencen a tenir ja efectes positius. “Si ho veieu bé, més enllà del soroll de la dreta, ja comencen a tenir els seus efectes, a poc a poc la serenitat comença a imposar-se sobre el soroll interessat, el debat substitueix el relat demagògic o emocionalment rotund d’alguns representants polítics, les taules petitòries deixen espai als arguments, que s’agraeix no?”, ha sostingut Sánchez.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut