Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Sánchez: De dir supremacista a Torra a considerar-lo un interlocutor vàlid

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que no té “cap problema” amb reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i ha assegurat que vol fer-ho “com abans millor”. “Segueix sent el president de la Generalitat”, ha remarcat Sánchez, que ha explicat que els seus gabinets estan treballant per concretar la data i el lloc de la reunió. El president del govern espanyol ha explicat que Torra ha demanat una trobada bilateral prèvia a la taula de negociació i ha dit que ell no hi té cap inconvenient. Preguntat per la inhabilitació de Torra per part de la Junta Electoral Central (JEC), Sánchez ha insistit que “el president ara és Torra”. En roda de premsa aquest dimarts després del primer Consell de Ministres del nou executiu, Sánchez ha remarcat que té la “determinació absoluta” de posar en marxa el diàleg i “tenir la millor de les interlocucions.

No deixa de ser curiós el fet que Sánchez consideri ara al president de la Generalitat com un interlocutor vàlid a la taula de diàleg, quan va ser el mateix Pedro Sánchez qui li va retreure una actitud supremacista i racista en un passat no molt llunyà:

Publicitat

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut