Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Sánchez considera que la CUP “justifica la violència”

|

- Publicitat -

El president del Govern espanyol en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha demanat a la CUP que posi fi a la via “unilateral” que defensen els independentistes, i que deixin de “justificar la violència” i que la condemnin.

D’aquesta manera ha respost la portaveu de la CUP, Mireia Vehí, qui ha confirmat el seu “no” a la candidatura de Sánchez entre crítiques al rei, a uns tribunals que recorden temps passats i a unes Forces i Cossos de Seguretat “educades en l’odi i la repressió contra la dissidència”.

Publicitat

El candidat socialista ha recriminat a Vehí que des de la CUP parlen “sempre” de la “repressió” de l’Estat i li ha demanat que faci “autocrítica” sobre el paper durant els mesos “infaustos” que es van viure a Catalunya la tardor del 2017, igual que ell fa amb els “errors propis i aliens” que hi va haver en aquell període.

Però, sobretot, el líder socialista ha demanat a Vehí que es “desmarqui” de la violència i la condemnin i que posi fi a la via “unilateral” que la seva formació política defensa durant la crisi política a Catalunya.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut